Flash meter - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Flash meter

Produkter


Flash meter og lysmålingsudstyr


 
 Flash meter FM-01

Det uundværligt redskab for den præcise bestemmelse af den korrekte åbning. Denne meter viser dig, hvilken blænde du har brug for at sætte, samt til hvilken afstand for at opnå det bedste resultat ved brug af flash.

Det kan bruges med alle typer af flashenheder.

Følsomhed 1 / 3 stop
Indikation for værdiområde
Silicon foto diode
270 ° drejeligt hoved
Objekt og lys måling
Lys værdiområdet 2-10
Angivelse via lysdioder
Display f 1,4 til 45
Udløsermulighed via sync kabel
Leveres med taske og strop
 
 

SEKONIC L-478D LiteMaster Pro

SEKONIC L-478D LiteMaster Pro har en bred vifte af unikke, must-have feature for både motion pictures og still. Dens kompakte størrelse er både genkendelig og behagelig at bruge. Den store LCD (2,7 ") viser ambient, flash, cine og et væld af andre oplysninger på en klar og forståelig måde. Indstillingerne foretages ved blot at berøre eller glide en finger over skærmen.

The L-478D kan hurtigt kalibreret til kameraet ved hjælp af Sekonic s Data Transfer software og enten Sekonic eller X-Rite Brand måling eller ved manuelt at indtaste data til DTS-programmet eller på selve måleren.

 
 

SEKONIC L-478DR LiteMaster Pro

SEKONIC L-478DR LiteMaster Pro har en bred vifte af unikke, must-have feature for både motion pictures og still, ”R” står for radiosender og betyder at enheden kan styre . Dens kompakte størrelse er både genkendelig og behagelig at bruge. Den store LCD (2,7 ") viser ambient, flash, cine og et væld af andre oplysninger på en klar og forståelig måde. Indstillingerne foretages ved blot at berøre eller glide en finger over skærmen. Et super værktøj til fotografen eller videofotografen.

The L-478DR kan hurtigt kalibreret til kameraet ved hjælp af Sekonic s Data Transfer software og enten Sekonic eller X-Rite Brand måling eller ved manuelt at indtaste data til DTS-programmet eller på selve måleren.

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu