Kaiser Transporttasker - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Kaiser Transporttasker

Produkter

KAISER FOTOTECHNIK, Tysk kvalitet i særklasse

KAISER FOTOTECHNIK, Tysk kvalitet i særklasse - Transporttasker til foto- og videobelysning som elskes af fotografer. Der er tale om transporttasker af den ypperste klasse. Udstyr som tåler daglig brug i et robust design og som er en drøm at arbejde med. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

 
 

Kaiser Transporttaske 3166 til belysningsudstyr

Robust og formstabilt bæretaske med plads til to studiolampehoveder med standard reflektor, to paraplyer eller softbokse, to mindre lysstativer og små tilbehør. To delere, aftageligt mellemliggende base, lomme på indersiden låg, bærerem med skridsikker skulder strop, håndtag.
Udvendige mål: ca. 73 x 28 x 44 cm (28,7 x 11,0 x 17,3 tommer)
 
 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 429,-

Kaiser Transporttaske 3162 til belysningsudstyr

Robust bæretaske med plads til to studiolights med standard reflektor, to paraplyer eller softbokse, to lette stande og tilbehør. Fire rumdelere. Netlomme på indersiden låget med lynlås. Polstret skulderrem, håndtag.
Udvendige mål: ca. 94 x 30 x 27 cm (37 x 11,8 x 10,6 tommer)
 
 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 529,-

Kaiser Transporttrolly 3163 til belysningsudstyr

Robust transporttrolly til transport og opbevaring af tre studiolamper med standard reflektor, to paraplyer eller softbokse, tre lys stande og tilbehør. Tre rumdelere, stor lomme på indersiden låg. Plasthjul og rail, teleskopgreb, to bærehåndtag og justerbar bærerem.
Udvendige mål: ca. 88 x 46 x 35 cm (34,6 x 18,1 x 13,8 tommer)
 
 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 999,-

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu