Kinetronics Static Vac Film Cleaner - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Kinetronics Static Vac Film Cleaner

Produkter

KAISER FOTOTECHNIK, Tysk kvalitet i særklasse

KAISER FOTOTECHNIK, Tysk kvalitet i særklasse - foto og video belysning som elskes af fotografere. Der er tale om belysningsudstyr at den ypperste klasse. Udstyr som tåler daglig brug i et robust design og som er en drøm at arbejde med. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer.

 
 

Kinetronics Static Vac Film Cleaner

Denne antistatisk film renere opererer med et bipolært ionisering system. Negative og positive ioner neutraliserer alle ladningsbærere på filmen. Støv og fnug fjernes ved de bløde antistatiske børster. Den indbyggede ventilator skaber en luftstrøm, der suger snavs ind i indbygget filter. Ionisering system og børster kan let rengøres og filteret kan udskiftes. (10 udskiftning af filtre leveres med systemet). Ideel til rengøring af dias og negativer før scanning.
704 400 - SV-4400U StaticVac
704 411 - A411-50 Filter (50 stk)

Kinetronics trykluft pistol med ioniserende System

Trykluft pistol med ioniserende system kan tilsluttes uden problemer til de fleste standard trykluft kilder. Kompressorerne bør være oliefri og forsynet med vand-separatorer og partikelfiltre. Ionisering systemet integreret i trykluft pistol forstærker renseeffekten af trykluft gennem indførelse af ioner, som neutraliserer de statiske ladninger og dermed fjerne støv, som er blevet tiltrukket af overflader.

Trykluft pistolen indeholder et strømforsyningssystem til ionisator, en emitter og en stråledyse til at styre luftstrømmen. Den er velegnet til rengøring af plast, glas, film og lignende materialer, som er modtagelige for elektrostatisk opladning.
Forbindelsen slange er ca. 2 meter (6 fod) lange.


 
 
 
 
 

Pdf brochure her...

 
 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu