M-ROCK - Back Packs - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

M-ROCK - Back Packs

M-ROCK, designet sammen med fotografer

M-ROCK er en ”kult-taske” en livsstil for mennesker som elsker at fotografere, filme eller bare opleve. Alle produkter kan kombineres i et utal af muligheder for sikkert, nemt og bekvemt at transportere fotografisk og optisk udstyr.Der er naturligvis livstids garanti på alle M-ROCK produkter, som betyder at man enten får tasken repareret eller ombyttet. Dog naturligvis ikke ved ”almindelig slidtage” og mange års hårdfør brug!

M-ROCK er taskernes ”Hasselblad”, ikke kun en almindelig kvalitets taske men en overlegen kombination af ”Rolls Royce og Ferrari”. Uanset hvilket kamera eller andet optisk udstyr man vælger, er M-Rock altid det sikre og gennemtænkte transport- eller opbevaringsvalg.Yderligere kan disse modul tasker sættes sammen med andre M-ROCK produkter, dette sikre maksimal brugervenlighed.

 

M-ROCK 525 - Zion


Mål: 46,25 x 32,5 x 29,4 cm

Aftagelig taske: 16.25 x 30 x 15 cm

Fås i to farver, blå og oliven.


Zion Rygsæk - Tracking versioen af M-ROCK's to store rygsække. Zion leveres med yderligere sikkerhed og plads til en stor laptop i det bagerste rum. Der er to stærke rygsæk stropper og solid polstring dækket af blød og åndbart stof på bagsiden. M-ROCKs Modul-bælte kan monteret på den nederste del af bagsiden på rygsækken Zion gennem bælte-spændet hvis der er behov for ekstra støtte. McKinley og Zion har identiske modulære systemer. Et vertikal rumdelersystem giver mulighed for opbevaring af et SLR kamera 21,6 cm linsemonteret og med mulighed for yderligere 4 til 6 ekstra linser og kamera tilbehør. Den øverste sektion består af en aftagelig taske som kan opbevare elektronisk tilbehør, Klatreudstyr eller andet personligt udstyr. Fjerne tasken og erstat den med de medfølgende ekstra rumdelere for at forøge kapacitet til fotoudstyret

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 566,-

 

M-ROCK 526 - McKinley


Mål: 56,25 x 29,4 x 32,5 cm

Aftagelig taske: 16.25 x 30 x 15 cm

Fås i to farver, blå og oliven.

Byversionen af M-ROCK's to store rygsække. McKinley leveres med yderligere sikkerhed og plads til en 38 cm laptop i det bagerste rum, et teleskophåndtag og hjul. Der er to stærke rygsæk stropper og solid polstring dækket af blød og åndbart stof på bagsiden. M-ROCKs Modul-bælte kan monteret på den nederste del af bagsiden på rygsækken McKinley gennem bælte-spændet hvis der er behov for ekstra støtte. McKinley og Zion har identiske modulære systemer. Et vertikal rumdelersystem giver mulighed for opbevaring af et SLR kamera 21,6 cm linsemonteret og med mulighed for yderligere 4 til 6 ekstra linser og kamera tilbehør. Den øverste sektion består af en aftagelig taske som kan opbevare elektronisk tilbehør, Klatreudstyr eller andet personligt udstyr. Fjerne tasken og erstat den med de medfølgende ekstra rumdelere for at forøge kapacitet til fotoudstyret.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 655,-

M-ROCK - 527 Olympic

Mål: 10 x 11.25 x 23.75 cm

Nederste rum: 25 x 11.25 x 23.75 cm

Fås i to farver, blå og oliven.

Bær skråtasken som en rygsæk og drej den op foran kroppen og få direkte adgang til både toppen og bunden uden at tage den af. En sikkerhedslåge giver let og direkte adgang til bunden som kan rumme et almindeligt SLR kamera med en op til 10,2 cm linse monteret og med mulighed for yderligere 2-4 linser. I den øverste del, som både kan åbnes fra siden og foran, er der eksempelvis plads til elektronisk tilbehør, klatreudstyr og andre personlige ting.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 365,-

M-ROCK 528 - Arches

Mål med tasken i vertikal position:


Øverste rum:
15 x 12.5 x 25 cm max.

Nederste rum:
25 x 16.25 x 27.5 cm max.

Fås i to farver, blå og oliven.

Bær skråtasken som en rygsæk og drej den op foran kroppen og få direkte adgang til både toppen og bunden uden at tage den af. En sikkerhedslåge giver let og direkte adgang til bunden som kan rumme et almindeligt SLR kamera (med batterigreb) med en op til 15,2 cm linse monteret og med mulighed for yderligere 2-4 linser. I den øverste del, som både kan åbnes fra siden og foran, er der eksempelvis plads til elektronisk tilbehør, klatreudstyr og andre personlige ting.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 456,-

 
 

M-ROCK 518 – Everglade

Mål: 22.5 x 17.5 x 30 cm

Everglade leveres med flere justerbare rumdelere, en U-formet linseholder og plads til to SLR kameraer med monteret batteripakke og linser. Et SLR kamera kan oplades vertikalt med en batteripakke og en op til 15,2 cm linse monteret. Der er plads til yderligere 4-6 linser eller nr. to SLR kamera som oplades horisontalt med grebet opad. En monteret linse på op til 8,9 cm ligger sikkert i den U-formede linseholder i bunden af tasken. Mange andre kombinationer er mulige. Everglade leveres med to skulderstropper.


Farve: Sort

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 452,-M-ROCK 530 - Modulbæltet

Mål: Passer til talje størrelser fra 63 til 116,80 cm


Modul-bæltet kan nemt monteres bagved mange af M-ROCK's SLR Kamera tasker og konvertere den til en nemt og dobbeltsikret systemløsning. Modul-bæltet er meget komfortabelt og støttende uden at være for stort. Modul-bæltet er i vandafvisende 600 Denier Nylon på forsiden, tykt lukket skum med plastik fyldninger inden i og blød stof på bagbeklæd-ning. Der er to små lommer øverst på bæltet som eksempelvis kan bruges til hukommelseskort eller nogle småmønter. Modul-bæltet kan bruges til M-ROCKs modul tasker; Ozark, Niagara, Rocky Mountain & Mississippi på venstre eller højre side.

Ozark, Niagara, Rocky Mountain og Mississippi kan alle monteres på enten Appalachian, Yellowstone, Sierra, Teto, Cascade, Glacier, Grand Canyon, Everglade, Shenandoah, Zion, McKinley, Olympic, Arches eller modul-bæltet.

Det kan monteret en eller to skulderstropper alt efter sammensætningen og modul-bæltet lukket med en velcroløsning.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 149,-M-Rock vandflaske til at sætte på taskerne

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 42,50

 
 

M-ROCK QUICK GUIDE

 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu