M-ROCK - Større Tasker - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

M-ROCK - Større Tasker

M-ROCK, designet sammen med fotografer

M-ROCK er en ”kult-taske” en livsstil for mennesker som elsker at fotografere, filme eller bare opleve. Alle produkter kan kombineres i et utal af muligheder for sikkert, nemt og bekvemt at transportere fotografisk og optisk udstyr.Der er naturligvis livstids garanti på alle M-ROCK produkter, som betyder at man enten får tasken repareret eller ombyttet. Dog naturligvis ikke ved ”almindelig slidtage” og mange års hårdfør brug!

M-ROCK er taskernes ”Hasselblad”, ikke kun en almindelig kvalitets taske men en overlegen kombination af ”Rolls Royce og Ferrari”. Uanset hvilket kamera eller andet optisk udstyr man vælger, er M-Rock altid det sikre og gennemtænkte transport- eller opbevaringsvalg.Yderligere kan disse modul tasker sættes sammen med andre M-ROCK produkter, dette sikre maksimal brugervenlighed.

M-ROCK 506 - Niagara

Mål: 15.5 x 7.5 x 10 cm

Niagara kan opbevare linser, blitz, digitale kameraer små videokameraer op til 15,5 cm. Niagara er meget brugervenlig og har mange anvendelsesmuligheder grundet dets modul opbygning, som gør at den kan fastgøres på siden af enten en af SLR taskerne, rygsækkene, skråtasker eller på modul-bæltet. Niagara bliver leveret med en skulderstrop.

Fås i 3 farver, sort oliven og blå.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 164,-

M-ROCK 507 - Rocky

Mål 11.25 x 7.5 x 15 cm

M-ROCK's mest solgt taske fordi den har den rigtige størrelse til mange digitale kameraer and videokameraer. Rocky Mountain er også god til kikkerter, optisk og mange andre elektroniske artikler og er derfor en perfekt rejsetaske.

Rocky Mountain er meget brugervenlig og har mange anvendelsesmuligheder grundet dets modul opbygning, som gør at den kan fastgøres på siden af enten en af SLR taskerne, rygsækkene, skråtasker eller på modul-bæltet. Rocky Mountainer bliver leveret med en skulderstrop og kan ligeledes anvendes sammen med M-ROCK modulbæltet.

Fås i fire farver sort, rød, blå og oliven.

NB! Indbygget regnslag.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 173,-

M-ROCK 510 - Appalachian

Mål: 15.00 x 8.75 x 13.75 cm

Appalachian tasken kan opbevare et kompakt Digital SLR kamera med op til en 7,6 cm linse monteret og mange digitale video kameraer i vertikal position. Appalachian er meget brugervenlig og har mange anvendelsesmuligheder grundet dets modul opbygning, som gør at den kan fastgøres på siden af enten en af SLR taskerne, rygsækkene, skråtasker eller på modul-bæltet Appalachian bliver leveret med to skulderstropper.

Fås i fire farver sort, blå, rød og oliven.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 235,-M- ROCK 511 - YellowstoneMål: 17.5 x 11.25 x 16.8 cm

Den eftertragtede Yellowstone kan opbevare et digitalt SLR kamera med op til 10,4 cm linse monteret. To mobile rumdelere holder vægten fra kamera væk fra selve linsen. Yellowstone er meget brugervenlig og har mange anvendelsesmuligheder grundet dets modul opbygning, som gør at den kan fastgøres på siden af enten en af SLR taskerne, rygsækkene, skråtasker eller på modul-bæltet. Yellowstone bliver leveret med to skulderstropper.


Fås i fire farver sort, blå, rød og oliven.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 200,-M-ROCK 512 – Sierra

Mål: 22.5 x 11.8 x 16.8 cm

Sierra tasken kan opbevare et digitalt SLR kamera med en linse på 15,2cm monteret eller to mindre linser adskilt med en rumdeler i den ene side. To mobile rumdelere holder vægten fra kamera væk fra selve linsen. Sierra er meget brugervenlig og har mange anvendelsesmuligheder grundet dets modul opbygning, som gør at den kan fastgøres på siden af enten en af SLR taskerne, rygsækkene, skråtasker eller på modul-bæltet. Sierra bliver leveret med to skulderstropper.


Fås i 3 farver sort, blå og oliven.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 279,-

M-ROCK 514 – Teton

Mål: 22.5 x 16.25 x 17.5 cm

Teton er i bunden 10 x 10 cm. Teton kan opbevare et digitalt SLR kamera med batterigreb monteret samt en linse på op til 15,2 som eller to mindre linser adskilt med en rumdeler i den ene side. To mobile rumdelere holder vægten fra kamera væk fra selve linsen. Teton er meget brugervenlig og har mange anvendelsesmuligheder grundet dets modul opbygning, som gør at den kan fastgøres på siden af enten en af SLR taskerne, rygsækkene, skråtasker eller på modul-bæltet. Sierra leveres med to skulderstropper.

Fås i 3 farver sort, blå og oliven.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 336,-M-ROCK 515 - CascadeMål: 13 x 10 x 19.4 cm

Cascade kan opbevare mange forskellige digitalt SLR kamera med en linse på op til 15,2cm monteret eller en kort linse monteret og en anden opbevaret i vertikalt. Cascade har en mobile rumdeler og en U-formet linseholder hvis SLR Kameraet skal lades med grebet opad. Cascade leveres med to skulderstropper.

Fås i fire farver, sort, blå, rød og oliven.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 165,-

M-ROCK 516 - Glacier

Mål: 20 x 11.25 x 21 cm

Glacier leveres med to rumdelere og en U-formet linseholder, som giver to mulighed for at oplade kameraet:

1. mulighed; Oplad kameraet vertikalt med op til 10,2 som linse monteret og med plads to en ekstra linse på op til 15,2 cm lang.

2. mulighed; Fjern alle rumdelere og monter den U-formede linseholder in bunden af tasken. Genoplad SLR kameraet horisontalt med en op til 12,7 cm linse monteret med grebet opad. Glacier leveres med to skulderstropper.


Fås i fire farver, sort, blå, rød og oliven.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 317,-

M-ROCK 517 - Grand Canyon

Mål: 22.5 x 13.1 x 28.75 cm

Grand Canyon leveres med fire aftagelige rumdelere og en U-formet linseholder for at kunne tilbyde fotografen to gode måder at bære sit udstyr på.


1.måde; DSLR kameraet ovenfra med en op til 15,2 cm linse monteret og med rum til to ekstra linser og en blitz.

2. måde; DSLR kameraet horisontalt med grebet opad og en op til 20,3 cm linse monteret. Kamera linsen hviler sikkert i den U-formede linseholder. Ved montering af en kortere linse vil der blive frigivet ekstra plads til ekstra linser. Grand Canyon leveres med to skulderstropper.


Fås i 3 farver, sort, blå og oliven

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 384,-

M-ROCK 518 – Everglade

Mål: 22.5 x 17.5 x 30 cm

Everglade leveres med flere justerbare rumdelere, en U-formet linseholder og plads til to SLR kameraer med monteret batteripakke og linser. Et SLR kamera kan oplades vertikalt med en batteripakke og en op til 15,2 cm linse monteret. Der er plads til yderligere 4-6 linser eller nr. to SLR kamera som oplades horisontalt med grebet opad. En monteret linse på op til 8,9 cm ligger sikkert i den U-formede linseholder i bunden af tasken. Mange andre kombinationer er mulige. Everglade leveres med to skulderstropper.


Farve: Sort

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 452,-M-ROCK 530 - Modulbæltet

Mål: Passer til talje størrelser fra 63 til 116,80 cm


Modul-bæltet kan nemt monteres bagved mange af M-ROCK's SLR Kamera tasker og konvertere den til en nemt og dobbeltsikret systemløsning. Modul-bæltet er meget komfortabelt og støttende uden at være for stort. Modul-bæltet er i vandafvisende 600 Denier Nylon på forsiden, tykt lukket skum med plastik fyldninger inden i og blød stof på bagbeklæd-ning. Der er to små lommer øverst på bæltet som eksempelvis kan bruges til hukommelseskort eller nogle småmønter. Modul-bæltet kan bruges til M-ROCKs modul tasker; Ozark, Niagara, Rocky Mountain & Mississippi på venstre eller højre side.

Ozark, Niagara, Rocky Mountain og Mississippi kan alle monteres på enten Appalachian, Yellowstone, Sierra, Teto, Cascade, Glacier, Grand Canyon, Everglade, Shenandoah, Zion, McKinley, Olympic, Arches eller modul-bæltet.

Det kan monteret en eller to skulderstropper alt efter sammensætningen og modul-bæltet lukket med en velcroløsning.

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 149,-M-Rock vandflaske til at sætte på taskerne

 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 42,50

 
 

M-ROCK QUICK GUIDE

 
 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu