M-ROCK - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

M-ROCK

Produkter

M-ROCK, designet sammen med fotografer

M-ROCK er en ”kult-taske” en livsstil for mennesker som elsker at fotografere, filme eller bare opleve. Alle produkter kan kombineres i et utal af muligheder for sikkert, nemt og bekvemt at transportere fotografisk og optisk udstyr.Der er naturligvis livstids garanti på alle M-ROCK produkter, som betyder at man enten får tasken repareret eller ombyttet. Dog naturligvis ikke ved ”almindelig slidtage” og mange års hårdfør brug!

M-ROCK er taskernes ”Hasselblad”, ikke kun en almindelig kvalitets taske men en overlegen kombination af ”Rolls Royce og Ferrari”. Uanset hvilket kamera eller andet optisk udstyr man vælger, er M-Rock altid det sikre og gennemtænkte transport- eller opbevaringsvalg.Yderligere kan disse modul tasker sættes sammen med andre M-ROCK produkter, dette sikre maksimal brugervenlighed.

 
 
 
 

Fotografen Scott Koegler viser her et par M-ROCK tasker og selve modulbæltet. M-ROCK taskerne er designet af Michael Rock, i tæt samarbejde med førende amerikanske fotografer. Der er tale om et taske system hvor tilgængelighed og udstyrets sikkerhed er sat i højsædet. Samtidig er der tale om tasker, der kan kombineres på kryds og tværs, således at man eksempelvis på en pistoltaske (DSLR TOPLOAD TASKE) kan montere en linsetaske, eller en anden taske til udstyr.

Alle tasker er forsynet med regnslag, pudseklud og rigtig mange lommer til tilbehør.M-ROCK er fotografens naturlige valg, sikre optimal tilgængelighed, kan udbygges eller ændres til forskellige opgaver og frem for alt – de er lavet i en sublim kvalitet!

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu