Rodeon Pixplora HD - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Rodeon Pixplora HD


RODEON piXplorer - robust, alsidig og effektiv

Fuldautomatiske panoramiske hoved, skabt til betagende og enestående billedoplevelser!

Er du fotografisk opdagelsesrejsende, altid på udkig efter det næste eventyr og enestående billede? Så er RODEON piXplorer er din perfekte kammerat!

Kompakt enhed til store panoramiske oplevelser
Det fuldautomatiske panoramiske hoved fuldender RODEON familien og stadig lig sine ældre brødre med sin kvalitet og effekt. Med sine små dimensioner passer i ethvert kamera rygsæk - vil du ikke ønsker at gå glip af det på din næste mesterskud.

Kombinationen af de stærke gear med det integrerede panel gør det nemt og hurtigt for dig at skabe smukke og forbløffende 180 x 360 ° panoramaer.

Vind og vejrbestandig
Vores ingeniører er blevet smittet af vores kunder trang til eventyr og gjort alt for at perfekt forberede RODEON piXplorer en udendørs brug. Den beskyttelse mod støv og fugt i henhold til IP 54, samt det integrerede batteri tillade selv optagelser under ekstremt dårlige vejr.

RODEON piXplorer er nu forsynet en gummibelagt hud, så du altid kan holde det stabilt og sikkert under håndtering og transport.

Derudover har vores teknikere opfundet et nyt quick-release-system, og udstyret RODEON piXplorer med en unik super-flat quick-release-adapter. Alle egnet DSLR-kameraer op til en aksial højde på 52 mm er kompatible og fastgøres, med et enkelt klik, til enheden. En yderligere adapterplade muliggør dobbelt stabilisering af kameraet og forhindrer en udskridning under optagelsen. Justeringen af er enkel og hurtig at gøre.

Alt-i-én løsning
Det interne lager af brugerindstillinger, fælles optagelsesindstillinger, gør dit arbejde lettere og får RODEON piXplorer arbejde hurtigere. Ingen yderligere tilbehør er nødvendige - din rygsæk forbliver lys og dine eventyr ville ikke være kompliceret. Upload af billederne sker via lagerkortet af kameraet og postprcessing gøres med gratis software RODEONpreview LITE.

Problemfri postprocessing
Du kender problemerne med ”syning” af billeder efter panorama optagelse! Med RODEON piXplorer er dette en lej! Den extremt høj præcision og den omfattende gratis software RODEONpreview LITE garanterer en automatisk arbejdsgang med rene resultater - selv under ekstremt dårlige forhold.

Bringer liv i dine billeder
Hurtig som en twister er den integrerede Twister-Mode - rekord store publics skarpe og uden ghosting. Twister-tilstanden sparer en masse tid til retouchering og bringer liv i dine billeder.

Universal
Det betyder ikke noget, om det er dag eller nat, jungel eller de højeste bjerge i verden  - RODOEON piXplorer løfter enhver opgave. Twister-Mode er hurtig som en hvirvelvind, men piXplorer også kunne være langsom som en snegl til tidsforskudt-film. Eller skydning af en bryllupsfest hvor et foto for at få alle med ikke er nok, takket være Brenizer Method er dette muligt her. Og hvis det er koldt udenfor, behøver du ikke at tage dine handsker af for at styre det panoramiske hoved. Den yderligere adapterplade garanterer en korrekt vinkel indstilling og vridningsmodstand af kameraet.

HDR
Panorama af byen ved nat med RODEON piXplorer! Skift til HDR og glemme dine bekymringer om begrænsede dynamisk og defekte engagementer.

Farvelægge point skyer
Grå-i-grå er det nok for dig? Bring liv i din point sky og kombinere din RODEON piXplorer med en masse af laserscannere - selvfølgelig, blandt andet RODEONsmartscan. Og oplevelsen bliver en helt anden.

Vækker de basale instinkter
Panorama-optagelse har aldrig været nemmere! Den måde er nu også gratis for ambitiøse nyankomne eller cross aktører for at skabe vidunderlige og professionel 180° x 360° optagelser med en enhed af standard høj kvalitet.

Review om panorama-blog.com (tysk)

Tekniske data:

Fysiske dimensioner: 289 x 177 x 70 mm
Vægt inkl. batteripakke: 2,3 kg
Leveringsomfang: motoriseret hoved, integreret batteri, batterioplader
Kontrol: integreret betjeningspanel med opbevaring internt, IR-grænseflade
Gear-opsætning (vandret): 24.000 skridt
Gear-opsætning (lodret): 24.000 trin med referencepunkt
Datainterface: Infrarød
Du kan finde mere information i det tekniske datablad.

Link til datablad!

  Kolor Eyes Desktop

360° betragtningssoftware som giver videooplevelse på din computer - Gratis!

Kolor Eyes er en gratis 360° video afspiller til Windows og Mac. Det giver dig mulighed for at spille og interagere med dine 360° videoer på din computer og på din Oculus Rift. Drej på 360 grader, zoome ind og ud, ændre projektionen.

Se også: Kolor Eyes til iOS og Kolor Eyes SDK til iOS.

Stable version: 1.3.2

Kolor Eyes Desktop:

Windows 64bit
Windows 32bit /std
MAC


App's

Stable version: 2.0 Apple app store
Stable version: 2.0.2  Google store
Stable version: 1.0  Chrome Web storeSoftwaren opdateres løbende og er på nuværende tidspunkt den bedste gratis software på markedet. Besøg evt. Kolor.com, for at se på flere muligheder. der findes andre software pakker på markedet der der tages betaling for, den ovennævnte er efter vores opfattelse de bedste, og understøtter ligeledes 4k video! 

Efter aktivering, trækker man sine panoramabilleder direkte over i softwaren!

Her eksempler på 360 graders billeder til fri download....

 

360 grader scan1

NB! 228 MB

360 grader scan2

NB! 228 MB

360 grader scan3

NB! 228 MB

360 grader scan4

NB! 228 MB

360 grader scan5

NB! 228 MB

360 grader scan6

NB! 228 MB

Her et par videoer om hvordan man scanner og lægger billeder sammen....

 

Først omkring scanningen af F-352 Peder skram, bemækr at her scannes både med kamera og 3D laser.3D scanningen gør det muligt at lave opmålinger samt en virtuel tur.

Her et eksempel op 360 graders panoramaoptagelse. (Kun foto, og den gamle version hvor den styres fra en smartphone, i den nye version er alt indbygget!)

Her er udstyret brugt til at scanne London i et 320 Gigapixel London Panorama billede... Dybdeskarpheden ligger her på ca. 30 km

Lidt om hvad der kan lade sig gøre....

 

Her en fin beskrivelse af hvordan laserfotometri virker....

 
 
 

Panoramatur på F-352 Peder skram....

 

          Du kan klikke på "stjernerne" og gå en virtuel tur på F-352 Peder skram

 
 

RODEONpreview 2 LITE

GRATIS software til at importere projekter (billeder) og føje dem sammen i optimal kvalitet som i programmer som ptgui eller Autopano, dog her tilpasset Pixploras bevægelser for at sikre optimal gengivelse.
Update version: RODEONpreview 2.5.1 PRO
Applicable on: 2160012020002 - RODEONpreview
Language: English
Platform: x86
Operating System: Windows XP
Windows Server 2003
Windows Server 2003 R2
Windows Vista
Windows Server 2008
Windows Server 2008 R2
Windows 7
Windows 8

RODEONpreview 2 LITE


Cloud compare software


Her link til Cloud compare software der giver mulighed for skybetragtning og direkte afstandsopmåling. Softwaren anvendes bl.a. af landmålere, og er utrolig nøjagtig. Klik på billedet for software download!

 
 
 

Software - 3D Recording

GRATIS software til at fortolke point clouds og føje dem sammen i optimal kvalitet. Bruges til nøjagtig opmåling mellem punkter og til efterfølgende evt. til at skabe en virtuel tur.
Update version: RODEONprocessor 1.0.2175
Applicable on: 2160019010006 - RODEONprocessor
Language: English
Platform: x86
Operating System: Windows XP
Windows Server 2003
Windows Server 2003 R2
Windows Vista
Windows Server 2008
Windows 7
Windows 8
Release notes: Added support for RODEONsmartscan Mark II
Download:   RODEONprocessor 1.0.2355.exe

RODEONprocessor

Eksempler på optagelser:

Scan 01.ply
Scan 02.ply
Scan 03.ply
Scan 04.ply

 
 
 

Selve scanneren styres 100% via dens egen internet hjemmeside, og aktiveres evt. via en mobiltelefon eller iPad/Tablet.

 
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu