Studio effekter - Fotobelysning.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Studio effekter

Produkter


Studio effekter

Fotografiske hjælpemidler til at skabe netop det rigtige billede!

 

Smoky Effekt 400ml

Smoky tilbyder en ny måde at optage lyset, i virkeligheden skabes særlige lysvirkninger reproducerbare ellers med dyrt udstyr. Sprøjt op i luften, hvilket skaber en glød omkring lyskilder, især med høj intensitet, en højere dosis gør lysstrålerne mere definerede, fremhæver den tredimensionale effekt og give en dramatisk effekt til dine billeder. Et endnu stærkere dosis af Smoky frembringer en tåge effekt som tillader blød billeddannelses effekt. Smoky er nyttig til enhver lejlighed i modefotografi, i livsstil fotografering af miljøer og møbler, og til portrættet.

 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 118,75

 
 

Dug spray 120ml

Dug spray sprøjtes på bl.a. glas, ruder og flasker.

Giver små perlende naturlige dråber ganske som rigtig dug. Holder længe uden genstanden er kold.

Indeholder 120 ml.

 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 193,75

 
 

Spindelvæv effekt - Spray 400ml


Hvem har ikke set mindst én gang mindst én horror film, hvor den gamle kælder på slottet tager sig ekstra uhyggelig ud på grund af spindelvæv, mørkt og dramatisk?

Spindelvæv effekt giver dig mulighed for at skabe helt specielle stemninger! Super anvendelig til både film som stilbilleder.

 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 168,75

 
 

Frost effect spray 400ml


Condor Frost effect spray sprayes f.eks. på flaker der skal se ud som om de kommer direkte fra fryseren eller lignende.

Indeholder 400 ml. Fjernes med acetone, eller endnu lettere hvis der hvis Eco Antispot påføres først og derefter Frost effect, så vil Frost effect kunne fjernes med en klud eller sæbe og vand.

 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 331,25

 
 

Røg effect - 2 x 25ml


Effekten af "damp" fra en kop kaffe eller en kop bouillon giver det billede, du ønsker at få de mest realistiske effekter. Indtil nu er der tusind kunstgreb bruges til at opnå denne stabile effekt, Vapour Effect giver straks det ønskede strejf af røg på alle overflader.

Det er et produkt bestående af to komponenter, der kun behøver røre (ikke mix eller overlap) for at skabe røg, der vil vare et par minutter. Hætteglassene med 25 ml indeholdende de to komponenter i damp Effect har en "tud", der letter doseringen.

 
 
 

Køb direkte hos Fotoringen.dk

kr. 206,25

 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu